tisdag 14 februari 2017

FÖLJ MED MIG PÅ HÄLSORETREAT I FRANKRIKE DEN 17-21 MAJ!

Följ med oss på hälsoresa till Frankrike i maj! I samarbete med den fantastiskt inspirerande kvinnan Carol  så är jag sådär ödmjukt superglad över att få presentera och vara med och leda vårens hälsoretreat utanför Nice på franska solkusten mellan den 17-21/5! Temat är "Hälsoboost - yoga och nya kostvanor utan socker och gluten" - och är resan för dig som vill bana väg för en hälsosam livsstil med bättre mat,  starkare självkänsla och positiv energi. Eller för dig som helt enkelt vill boosta dig själv med god, näringsrik mat och yoga i en fantastisk inspirerande miljö på den franska solkusten.

I fem dagar kommer vi att bo tillsammans i den soliga byn Valbonne utanför Nice, där varje dag genomsyras av höga doser feel good och inspiration med yogatimmar i solen, näringsrik mat, workshop om hur vi kan byta ut socker och gluten och hur vi kan bryta upp gamla ovanor för att bygga en ny livsstil, samt tid för återhämtning i vacker miljö och mycket, mycket mer. 

Det kommer bli så fantastiskt och roligt att få träffa och vara med och vägleda er i vad jag vet kommer bli en makalöst fin resa! Och finns det egentligen någon bättre investering än i sin hälsa? Men skynda att boka - då vi bor personligt och genuint i en privat bostad med max 7 deltagare. För mer information och program - maila mig organicbymommy@gmail.com. Jag hoppas vi ses!


 
Carol & Emanuelle, mina fantastiska retreatkollegor
 

1 kommentar:

  1. Alltså detta ser såååå drömigt ut!!! Hoppas att jag har möjlighet att följa med nån gång i framtiden!

    SvaraRadera